www.mhrs.gov.tr Randevu Alma E Devlet

Merhaba! www.mhrs.gov.tr, Türkiye'deki Sağlık Bakanlığı'nın resmi MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) web sitesidir. Bu site aracılığıyla, vatandaşlar sağlık kurumlarından randevu alabilir ve sağlık hizmetlerinden yararlanabilirler.

e-Devlet ise Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bir dijital hizmet platformudur. Vatandaşların çeşitli kamu kurumlarına ait hizmetleri elektronik olarak alabilecekleri bir sistemdir. Bu sistem aracılığıyla, MHRS randevusu gibi birçok hizmete erişebilirsiniz.

MHRS randevusu almak için www.mhrs.gov.tr adresine gidin ve TC kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Daha sonra, istediğiniz tarih ve saate göre randevu seçeneğini seçin ve randevu talebinizi oluşturun.

e-Devlet üzerinden MHRS randevusu almak için de öncelikle e-Devlet şifrenizle sisteme giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonra, "Merkezi Hekim Randevu Sistemi" hizmetine erişerek, randevu talebinizi oluşturabilirsiniz.

Unutmayın ki, MHRS randevusu almak için e-Devlet şifreniz olmadan da www.mhrs.gov.tr üzerinden doğrudan giriş yapabilirsiniz. Ancak, e-Devlet şifrenizle giriş yapmanız, daha fazla hizmete erişebilmeniz açısından faydalı olabilir.

Pixabay


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Sponsor

Sponsor